Nutrivice Consultancy B.V. biedt onafhankelijk voedings- en managementadvies aan o.a. rundvee-, geiten- en vleesveehouderijen, diervoederfabrikanten en aan de rundveehouderij verwante bedrijven over de gehele wereld.
In samenwerking met onze klanten zorgen wij voor gezonde koeien en optimale economische bedrijfsresultaten. Centraal in onze advisering staat de people, cow en planet benadering.

In de Nederlandse melkveehouderij ervaren wij een enorme belangstelling voor onze dienstverlening en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

Ben jij de gedreven en ondernemende topadviseur die onze klanten met raad en daad bijstaat? Of wil jij jezelf ontwikkelen tot een onafhankelijk voedingsadviseur?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn voor de regio Noord Nederland op zoek naar: 

Consultant Rundveevoeding m/v

daarnaast hebben wij voor het werkgebied Nederland en België ook plaats voor een:

Consultant Geitenvoeding m/v

Functieomschrijving:

In beide functies ga je onze bestaande en nieuw te werven klanten (rundvee- en geitenhouders) voorzien van nutritioneel- en management advies in de breedste zin van het woord. Je berekent rantsoenen voor alle groepen van dieren, adviseert en ondersteunt bij de aankoop van o.a. grondstoffen, natte bijproducten en mengvoeders, je evalueert dierprestaties, ruwvoerwinning en economische parameters en schudt moeiteloos concreet toepasbare adviezen uit de mouw. Daarnaast functioneer je als sparring partner voor onze klanten en verzorg je trainingen en lezingen op rundveevoeding- of management gebied. Ook het werven van nieuwe klanten behoort tot deze functie. Je werkzaamheden rapporteer je aan de Managing Consultant.

Functie eisen:

Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau. Uiteraard heb je een uitgebreide kennis van veevoeding, bereken je moeiteloos rantsoenen of heb je de ambitie en capaciteiten om dit te leren. Wij vragen een minimale werkervaring van 3 jaar in de sector. Daarnaast beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands, kennis van een andere taal is een pré. Je krijgt van ons de vrijheid om de functie succesvol in te vullen, met veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Competenties

Je hebt een professionele en commerciële denk- en handelwijze, werkt accuraat, klant- en resultaat gericht. Daarbij beschik je over een flexibele, constructieve instelling. Plannen en organiseren doe je vanuit een energieke en enthousiaste mentaliteit met een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij je ook prima zelfstandig kunt werken.

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige functie met veel vrijheid in een platte organisatie met korte lijnen, binnen een team van specialisten in hun vakgebied. Goede, collegiale ondersteuning, een mooi klantenportfolio, een bewezen en snel ontwikkelend concept in de markt, waarbij je echt van grote waarde bent voor en gewaardeerd wordt door klanten. Een uitstekend salaris, indien gewenst een auto van de zaak en uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor beide vacatures geldt dat het gaat om een gevarieerde functie waarbij er gewerkt wordt vanuit huis, in combinatie met klantbezoeken en regelmatig contact met je collega’s.

Dus ben jij de specialist die onze klanten met raad en daad wil bijstaan?  

Neem dan contact op met Peter van Dooren, 06 3026 2956 of stuur je schriftelijke sollicitatie aan:

Nutrivice Consultancy B.V.
t.a.v. Dhr. P. van Dooren
Heikantsebaan 7
5507 PJ VELDHOVEN
peter.van.dooren@nutrivice.nl
www.nutrivice.nl