Cursus Voeding Melkvee

Koeien aan het voerhek

Na het succes van afgelopen cursus organiseert Nutrivice Consultancy in samenwerking met Liba en MijnVoer.nl dit najaar jaar weer een nieuwe Cursus Voeding Melkvee. Tijdens deze 4-daagse cursus leert u kritisch te kijken naar uw ruwvoer, krachtvoer en rendement om zo zelf uw optimale rantsoen samen te stellen. Op deze manier wordt u een kritische gesprekspartner voor uw veevoeradviseur.

Meer informatie

MasterClass Klauwverzorging: Preventie en Behandeling

Klauwen opkappen

Dit najaar organiseert Nutrivice Consultancy een 2-daagse cursus Klauwverzorging: Preventie en Behandeling Tijdens deze MasterClass wordt uw kennis over klauwbekappen bij rundvee helemaal bijgespijkerd op basis van de nieuwste inzichten. Daarnaast wordt er ook uitgebreid stilgestaan bij klauwgezondheid en het voorkomen van klauwproblemen.

Meer informatie

MasterClass Jongvee Opfok

Kalfjes

Gezondheid, productiviteit en vruchtbaarheid van melkvee start allemaal bij gezonde kalveren. Een goede start voor een kalf is dan ook enorm belangrijk. Daarom organiseert Nutrivice Consultancy dit najaar en in het voorjaar van 2021 de MasterClass Jongvee Opfok. Tijdens deze MasterClass wordt onder andere gekeken naar de ontwikkeling van kalveren, welke voeding het beste past, de verschillen in kalvermelk en voerschema’s. Na deze MasterClass heeft u nieuwe inzichten en handvaten om uw jongvee de beste start te geven.

Binnenkort meer informatie.

MasterClass Ruwvoerwinning

Ingekuilde mais

De voeding van uw melkvee bestaat voor het grootste gedeelte uit gras en maïs. De kwaliteit, samenstelling en structuur van uw ruwvoer is dus ontzettend belangrijk voor de productiviteit en gezondheid van uw veestapel. Nutrivice Consultancy organiseert samen met Groeikracht de MasterClass Ruwvoerwinning. De MasterClass zal eind 2020 in week 50 gegeven worden.

Binnenkort meer informatie.

Cursussen op maat

Naast bovenstaand cursusprogramma verzorgen wij ook wereldwijd cursussen en lezingen voor nutritionisten, verkopers, distributeurs, rundveehouders of medewerkers van rundveebedrijven. Praktisch of juist meer theoretisch, beginner of senior, product of concept, commercieel of technisch. Wij ontwikkelen een cursusprogramma op maat wat aansluit bij de leerbehoefte. Bent u op zoek naar een training over een specifiek vraagstuk betreft de rundveehouderij? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Neem contact op