Begeleiding & Coaching

In het moderne zakenleven is het heel gewoon: een coach. Vaak sta je alleen voor grote beslissingen. Beslissingen en vaak ook zorgen, zorgen waarmee je niet altijd je partner, vrienden of familie wilt belasten. Veel ondernemers hebben behoefte aan een objectief, onafhankelijk en deskundig persoon om daarmee van gedachten te wisselen.

In de melkveehouderij gaan ontwikkelingen razendsnel en wordt veel gevraagd van de persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten van een ondernemer. Een melkveehouder moet snel kunnen schakelen, een visie en koers uitzetten, een organisatie managen, investeringen plannen, nieuwe ontwikkelingen implementeren, kortom: het vak van rundveehouder is dynamisch en veeleisend.

Steeds meer melkveehouders werken daarom met een persoonlijk adviseur en sparringpartner. Om te groeien en te ontwikkelen, om het bedrijf in de juiste banen te leiden, het juiste personeel aan te nemen, de juiste leveranciers en partners te selecteren en het bedrijf duurzaam op te bouwen.

Nutrivice Consultancy B.V. heeft meer dan 20 jaar wereldwijde ervaring in de rundveehouderij. Met deze ervaring en kennis kunnen wij u ondersteunen bij vragen over bijvoorbeeld groeimogelijkheden voor uw bedrijf of het werven van het juiste personeel. Als coach bieden wij zeer intensieve begeleiding waarbij u naast vaktechnisch zeer zeker ook persoonlijk getriggerd wordt.

SubNaarLezingenBtn

SubDirectContactBtn

SubBekijkProjectenBtn