Peter van Dooren
Consultant en eigenaar Nutrivice Consultancy

Na zijn studie Diervoeding en Bedrijfseconomie heeft Peter wereldwijd kennis en ervaring opgedaan in het bijzonder in de voeding van herkauwers.

Eerst als Salesmanager en Nutritionist in Denemarken werkend voor de joint venture Coppens International B.V., Hans Sonniksen A/S en Axel Toft Grovvarer A/S. In deze rol adviseerde en begeleidde hij Nederlandse melkveehouders die vanuit Nederland naar Denemarken zijn geëmigreerd. Hier heeft hij veel boerderijervaring opgedaan op het gebied van gegevensanalyse, het bekijken van koeien en rantsoen berekening.

Lees meer

peter.van.dooren@nutrivice.nl
06 30 26 29 56

Ben Braakman
Consultant

Ben heeft al meer dan 30 jaar ervaring met diervoeding. Na zijn opleiding aan de HAS startte hij in 1988 zijn loopbaan bij Booijink Veevoeders in de vee- en varkenshouderij. Na 6 jaar is Ben overgestapt naar Provimi waarvoor hij veel naar het buitenland is geweest om Provimi collega’s trainingen te geven.

Na 7 jaar is Ben als voedingsdeskundige en rundveespecialist bij Van Benthem Veevoeders aan de slag gegaan.

Lees meer

ben.braakman@nutrivice.nl
06 31 98 99 91

Björn Bulcke
Consultant

Björn is de eerste en tot nu toe enige Vlaming in ons team. Hij is geboren in Gent en opgegroeid in het mooie Brugge. In 2004 is hij afgestudeerd als dierenarts Landbouwhuisdieren aan de Universiteit van Gent. Tijdens zijn studie is hij werkzaam geweest op een melkvee -en loonwerkbedrijf.

Na het afronden van zijn studie is Björn 15 jaar werkzaam geweest als praktiserend dierenarts waarvan de laatste 10 jaar in Nederlands Brabant en Limburg.
De eerste jaren van zijn carrière heeft hij de ambulante taken als dierenarts onder de knie gekregen. Later heeft hij zich als leidinggevende binnen de dierenartspraktijk volledig toegespitst op de bedrijfsbegeleiding van melkvee –en melkgeitenbedrijven. 

Lees meer

bjorn.bulcke@nutrivice.nl
06 29 36 25 19

Herman van der Woerdt
Consultant

Herman heeft inmiddels bijna 30 jaar ervaring in de rundveehouderij sector. Naast diverse HBO opleidingen op het gebied van diervoeding en management heeft hij heel veel praktijkervaring opgedaan.

Hij is zijn loopbaan gestart in het onderzoek bij het IMAG. Na een korte periode als salesmanager binnen de Groupe Roullier heeft hij al snel de stap gemaakt om als rundveevoedingsspecialist binnen de Nutreco organisatie aan de slag te gaan.

Na deze periode van 12 jaar is Herman een aantal jaren praktiserend melkveehouder geweest binnen een familiebedrijf.
In de afgelopen jaren was hij voedingsspecialist bij het mengvoer bedrijf CAV Den Ham, waar hij vanuit zijn rol binnen het management ook verantwoordelijk was voor een team van specialisten.

Lees meer

Herman.van.der.woerdt@nutrivice.nl
06 46 10 75 72

Herman van der Woerdt

Corne van Boxem

Corné van Boxem
Consultant

Al van jongs af aan heeft Corné een grote belangstelling voor dieren en vee. Vooral veevoeding en (preventieve) diergezondheid heeft zijn interesse. De studie dier- en veehouderij aan de HAS was dan ook een logische stap en deze heeft hij in 2016 succesvol afgerond.

Tijdens zijn studie heeft Corné door middel van stages veel praktijkervaring opgedaan. Een erg interessante ervaring was zijn stage in Nieuw-Zeeland waar hij op een melkveebedrijf met 1500 melkkoeien met volledige weidegang heeft gewerkt.

Lees meer

corne.van.boxem@nutrivice.nl
06 21 61 28 92

Ritchie Franken
Consultant

Na de middelbare school heeft Ritchie aan de HAS de opleiding Dier- en Veehouderij gevolgd die hij in 2018 succesvol heeft afgerond. Na de Hogeschool heeft hij de Master Dierwetenschappen gevolgd aan de Wageningen Universiteit. In 2021 heeft hij zijn diploma ontvangen.

Ritchie is opgegroeid op een vleesvee bedrijf dus de interesse en passie voor zowel melkvee als vleesvee zit er al van jongs af aan in. Hij heeft altijd bijbaantjes gehad op verschillende boerenbedrijven. Nog steeds is hij hier actief. Naast dat hij het leuk werk vindt, vindt hij het belangrijk om voeling met de praktijk te houden.

Lees meer

ritchie.franken@nutrivice.nl
06 25 24 73 50

 

Ritchie Franken

Nicole Boonman
Management Assistent

Nicole heeft ruim 20 jaar ervaring in management- en directie ondersteunende functies in diverse internationaal opererende organisaties.

Organiseren en zaken in goede banen leiden binnen een team van ambitieuze collega’s, is wat zij het liefste doet. Binnen Nutrivice Consultancy komen deze vaardigheden ruimschoots aan bod!

Nicole houdt zich daarnaast ook bezig met de order- en financiële administratie.

nicole.boonman@nutrivice.nl
06 16 01 98 94

Tamara Neeteson
Marketeer

Na het afronden van haar studie Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg is Tamara eerst werkzaam geweest als online marketeer. Hier heeft ze alle kneepjes van het online marketing vak geleerd.
Daarna is zij van de bureauzijde naar de klantzijde gewisseld om als Brand Manager voor verschillende farmaceutische merken te werken.

Halverwege 2020 is Tamara het Nutrivice Consultancy team komen versterken en heeft zij de marketing werkzaamheden op zich genomen. Dat zij het liefste creatief bezig is en op een boerderij woont met 120 melkkoeien is voor Nutrivice een goede match.

tamara.neeteson@nutrivice.nl
06 23 99 52 49