Peter van Dooren
Consultant en eigenaar Nutrivice Consultancy

Na zijn studie Diervoeding en Bedrijfseconomie heeft Peter een wereldwijde kennis en ervaring opgedaan in de diervoedingsindustrie en in het bijzonder in die van herkauwers.

Eerst als Salesmanager en Voedingsdeskundige voor Coppens International B.V., Hans Sonniksen A/S en Axel Toft Grovvarer A/S. in Denemarken. Hier heeft hij veel boerderijervaring opgedaan op het gebied van gegevensanalyse, het bekijken van koeien, rantsoen berekening en het adviseren van boeren die vanuit Nederland naar Denemarken waren geëmigreerd.

Lees meer

peter.van.dooren@nutrivice.nl
06 30 26 29 56

Wim Hessels
Consultant

Wim is geboren en getogen op een melkveebedrijf in Drenthe. Na zijn studie aan de HAS in Dronten heeft Wim aansluitend de studie voor docent in het agrarisch onderwijs gevolgd. Na zijn afstuderen is hij in 1986 in dienst getreden bij Hendrix Voeders als rundvee voorlichter. Wim is continu meegegroeid met het bedrijf en heeft zich onder de vlaggen van Hendrix UTD en later ForFarmers ontwikkeld tot de technische vraagbaak op het gebied van nutritie en management. Wim deed de begeleiding van zogenaamde key accounts, verzorgde de opleiding van nieuwe medewerkers en coachte diverse collega’s en veehouders. Hierbij kwam zijn educatieve opleiding uiteraard uitstekend van pas.

Lees meer

wim.hessels@nutrivice.nl
06 22 52 96 21

Ben Braakman
Consultant

Ben heeft al meer dan 30 jaar ervaring met diervoeding. Na zijn opleiding aan de HAS startte hij in 1988 zijn loopbaan bij Booijink Veevoeders in de vee- en varkenshouderij. Na 6 jaar is Ben overgestapt naar Provimi waarvoor hij veel naar het buitenland is geweest om Provimi collega’s trainingen te geven.

Lees meer

ben.braakman@nutrivice.nl
06 31 98 99 91

Björn Bulcke
Consultant

De enige Vlaming in ons team is de uit Antwerpen afkomstige Björn. Hij heeft een achtergrond als dierenarts waarbij hij zich heeft gespecialiseerd in landbouwhuisdieren. Na zijn opleiding heeft hij 10 jaar internationale praktijkervaring opgedaan in de geitenhouderij.

Sinds 2019 is Björn consultant bij Nutrivice Consultancy waarbij hij onze specialist is op het gebied van geitenvoeding. Met zijn jarenlange dierenarts ervaring adviseert hij geitenhouderijen op internationaal niveau om een ​​hogere voerefficiëntie, een hogere levensproductie en een optimale gezondheidsstatus van de geiten te bereiken.

bjorn.bulcke@nutrivice.nl
06 29 36 25 19

Nicole Boonman
Management Assistente

Nicole heeft ruim 20 jaar ervaring in management- en directie ondersteunende functies in diverse internationaal opererende organisaties.

Organiseren en zaken in goede banen leiden binnen een team van ambitieuze collega’s, is wat zij het liefste doet. Binnen Nutrivice Consultancy komen deze vaardigheden ruimschoots aan bod!

Nicole houdt zich daarnaast ook bezig met de order- en financiële administratie.

nicole.boonman@nutrivice.nl
06 16 01 98 94