Peter van Dooren
Consultant en eigenaar Nutrivice Consultancy

Na zijn studie Diervoeding en Bedrijfseconomie heeft Peter een wereldwijde kennis en ervaring opgedaan in de diervoedingsindustrie en in het bijzonder in die van herkauwers.

Eerst als Salesmanager en Voedingsdeskundige voor Coppens International B.V., Hans Sonniksen A/S en Axel Toft Grovvarer A/S. in Denemarken. Hier heeft hij veel boerderijervaring opgedaan op het gebied van gegevensanalyse, het bekijken van koeien, rantsoen berekening en het adviseren van boeren die vanuit Nederland naar Denemarken waren geëmigreerd.

Lees meer

peter.van.dooren@nutrivice.nl
06 30 26 29 56

Ben Braakman
Consultant

Ben heeft al meer dan 30 jaar ervaring met diervoeding. Na zijn opleiding aan de HAS startte hij in 1988 zijn loopbaan bij Booijink Veevoeders in de vee- en varkenshouderij. Na 6 jaar is Ben overgestapt naar Provimi waarvoor hij veel naar het buitenland is geweest om Provimi collega’s trainingen te geven.

Lees meer

ben.braakman@nutrivice.nl
06 31 98 99 91

Björn Bulcke
Consultant

Björn is de eerste en tot nu toe enige Vlaming in ons team. Hij is geboren in Gent en opgegroeid in het mooie Brugge. In 2004 is hij afgestudeerd als dierenarts Landbouwhuisdieren aan de Universiteit van Gent. Tijdens zijn studie is hij werkzaam geweest op een melkvee -en loonwerkbedrijf.

Na het afronden van zijn studie is Björn 15 jaar werkzaam geweest als praktiserend dierenarts waarvan de laatste 10 jaar in Nederlands Brabant en Limburg.
De eerste jaren van zijn carrière heeft hij de ambulante taken als dierenarts onder de knie gekregen. Later heeft hij zich als leidinggevende binnen de dierenartspraktijk volledig toegespitst op de bedrijfsbegeleiding van melkvee –en melkgeitenbedrijven. 

Lees meer

bjorn.bulcke@nutrivice.nl
06 29 36 25 19

Nicole Boonman
Management Assistente

Nicole heeft ruim 20 jaar ervaring in management- en directie ondersteunende functies in diverse internationaal opererende organisaties.

Organiseren en zaken in goede banen leiden binnen een team van ambitieuze collega’s, is wat zij het liefste doet. Binnen Nutrivice Consultancy komen deze vaardigheden ruimschoots aan bod!

Nicole houdt zich daarnaast ook bezig met de order- en financiële administratie.

nicole.boonman@nutrivice.nl
06 16 01 98 94

Tamara Neeteson
Marketeer

Na het afronden van haar studie Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg is Tamara eerst werkzaam geweest als online marketeer. Hier heeft ze alle kneepjes van het online marketing vak geleerd.
Daarna is zij van de bureauzijde naar de klantzijde gewisseld om als Brand Manager voor verschillende farmaceutische merken te werken.

Halverwege 2020 is Tamara het Nutrivice Consultancy team komen versterken en heeft zij de marketing werkzaamheden op zich genomen. Dat zij het liefste creatief bezig is en op een boerderij woont met 120 melkkoeien is voor Nutrivice een goede match.

tamara.neeteson@nutrivice.nl
06 23 99 52 49